Fodbold Ungdom

Hjertelig velkommen

I Lindved elsker vi fodbold for både store som små. Vi er en breddeklub, og gør alt for at man har det godt sammen socialt – også på tværs af årgange og hold. Som ny spiller i klubben er du altid velkommen til at komme og “snuse” lidt og prøve at træne med.

Vi glæder os til at se dig 🙂

pexels pixabay 159684

Leg, glæde, fællesskab, fristed og læring

LEG

I Lindved GF tror vi på at lege læring ind. Det skal være sjovt at være fodboldspiller, om du er nybegynder og 5 år gammel eller er 15 år og måske har spillet i et årti.

GLÆDE

Glæden ved spillet skal være det bærende i Lindved. Det er det vi stræber efter og hjælper hinanden med at huske. Og det gælder både på og uden for banen og mellem forældre, spillere, modspillere, trænere og dommere.

FÆLLESSKAB

Når man melder sig selv eller sit barn ind i foreningen bliver man automatisk en del af fællesskabet. Modsat forpligter et medlemskab også, så vi forventer, at man tager aktivt del i fællesskabet.

FRISTED
Fodbold i Lindved GF skal være et fristed, hvor børnene kan tage en pause fra omverdenens krav. Her er et naturligt helle, hvor børn kan være børn, lege og udfordre sig selv og hinanden.

LÆRING

Det skal være sjovt at spille fodbold. Men det skal også være seriøst forstået på den måde, at både spillere og trænere giver den en skalle, så man hygger sig, får pulsen op og bliver dygtigere – både som trænere og spillere.

TILMELDING OG INFO

Vær opmærksom på, at hvis det er dit barn, som du skal tilmelde et hold, så er det meget vigtigt, at det er barnets navn og fødselsdato, som du indtaster. Du kan sagtens benytte det samme mobilnummer og den samme emailadresse til flere i husstanden.

Klik på det hold du vil deltage på, og følg vejledningen for betaling.

Under tilmelding skal tidligere medlemmer bruge deres eksisterende adgangskode i “Allerede medlem” funktionen. Dette er vigtigt, så du ikke bliver oprettet som medlem i foreningen flere gange.

Hvis du ikke kan huske din kode fra sidste sæson, så tryk blot på “Glemt adgangskode”, så får du en ny tilsendt enten pr. mail eller pr. sms.

FRIVILLIGE I FODBOLD UNGDOM

Formand fordbold ungdom Lindved Gymnastikforening Søren Askjær Midtgaard

Vi søger ny formand

Formand, fodbold ungdom

telefon

email kontakt@lindved-gf.dk

Formand fordbold ungdom Lindved Gymnastikforening Søren Askjær Midtgaard

Michael Stecher

Baneansvarlig, fodbold ungdom

telefon 60233390

email michael.stecher@hotmail.com

Formand fordbold ungdom Lindved Gymnastikforening Søren Askjær Midtgaard

Kenneth Holmes Jensen

Børneudviklingstræner, fodbold ungdom

telefon 51911118

email holjen@tuknet.dk

Ta' kontakt

SEND DIT SPØRGSMÅL

 

Brænder du inde med et spørgsmål eller to, er det her, du kan skrive til os.

Du kan også ringe på telefon 25342883, men da vi alle er frivillige, kan det være, at vi ikke har mulighed for at svare lige med det samme.

9 + 5 =