Volleyball

Lindved volleyball er ung klub der begyndte i 2018. Klubben er for alle, der har lyst til at spille volleyball. Hvad enten du er mand eller kvinde, ung eller gammel. Dog over 18 år

Vi er en flok øvede/let øvede spillere, der deltager i 3-4 A eller B mix-stævner pr. sæson. Vi vægter godt humør og engagement i klubben højt, og stræber efter at alle får en sjov og god træning.

Vi sætter fokus på seriøst spil, men det er også vigtigt med hyggeligt socialt samvær. Vi plejer derfor altid efter træning, for dem der har lyst, at få en sodavand eller øl sammen.

Hvis du har spørgsmål eller lignende, så giv vores træner Lene Sunesen Ebdrup et kald på mobilnummer 30631173.

Du er altid velkommen til at komme og prøve træne gratis, for at se om volleyball er noget for dig.

Vi glæder os til at spille med dig!

 

TILMELDING OG INFO

Vær opmærksom på, at hvis det er dit barn, som du skal tilmelde et hold, så er det meget vigtigt, at det er barnets navn og fødselsdato, som du indtaster. Du kan sagtens benytte det samme mobilnummer og den samme emailadresse til flere i husstanden.

Klik på det hold du vil deltage på, og følg vejledningen for betaling.

Under tilmelding skal tidligere medlemmer bruge deres eksisterende adgangskode i “Allerede medlem” funktionen. Dette er vigtigt, så du ikke bliver oprettet som medlem i foreningen flere gange.

Hvis du ikke kan huske din kode fra sidste sæson, så tryk blot på “Glemt adgangskode”, så får du en ny tilsendt enten pr. mail eller pr. sms.

FORMAND OG TRÆNER

Volleyball Lindved Gymnastikforening_Lene Ebdrup

Lene sunesen

Formand volleyball og træner

telefon 30631173

lsunesen@hotmail.com

Træner volleyball Lindved Gymnastikforening

Jan Pasgaard Sørensen

Træner volleyball

telefon

@

Ta' kontakt

SEND DIT SPØRGSMÅL

 

Brænder du inde med et spørgsmål eller to, er det her, du kan skrive til os.

Du kan også ringe på telefon 25342883, men da vi alle er frivillige, kan det være, at vi ikke har mulighed for at svare lige med det samme.

1 + 7 =