Håndbold

Lindved håndboldklub er en lille lokal klub, som er beliggende ca. 10 km fra Vejle.

Lindved håndboldklub drives og bæres udelukkende af frivillige, som bidrager med deres tid, kompetencer og andre ressourcer. Det der kendetegner alle klubbens frivillige, er at de brænder for at fremme håndboldsporten.

Udover den traditionelle håndbold, tilbydes der også håndbold fitness for voksne.
Håndbold fitness henvender sig til voksne uanset håndboldkundskaber, som ønsker at dyrke sjov idræt sammen med andre, under mere fleksible former end den traditionelle håndbold tilbyder.

 

TILMELDING OG INFO

Vær opmærksom på, at hvis det er dit barn, som du skal tilmelde et hold, så er det meget vigtigt, at det er barnets navn og fødselsdato, som du indtaster. Du kan sagtens benytte det samme mobilnummer og den samme emailadresse til flere i husstanden.

Klik på det hold du vil deltage på, og følg vejledningen for betaling.

Under tilmelding skal tidligere medlemmer bruge deres eksisterende adgangskode i “Allerede medlem” funktionen. Dette er vigtigt, så du ikke bliver oprettet som medlem i foreningen flere gange.

Hvis du ikke kan huske din kode fra sidste sæson, så tryk blot på “Glemt adgangskode”, så får du en ny tilsendt enten pr. mail eller pr. sms.

FORMAND

avatar 1

Kasper Commerou Pedersen

Formand, håndbold

telefon 23391808

email kasperdenher@gmail.com

Ta' kontakt

SEND DIT SPØRGSMÅL

 

Brænder du inde med et spørgsmål eller to, er det her, du kan skrive til os.

Du kan også ringe på telefon 25342883, men da vi alle er frivillige, kan det være, at vi ikke har mulighed for at svare lige med det samme.

12 + 7 =