Jubilæumspokalen

I forbindelse med Lindved Gymmnastikforenings 90 års jubilæum indstiftes en pokal med betegnelsen “Lindved Gymnastikforenings Jubilæumspokal Årets LG’er”

Årets LG’er

Lindved Gymnastikforenings
Jubilæumspokal går til personer, der repræsenterer foreningen på forbilledlig vis.

Pokalen gives til et medlem af Lindved Gymnastikforening, der:
1) Har repræsenteret klubben på forbilledlig vis og udvist den rette sportsånd.
2) Har arbejdet for klubben til gavn for en bredere gruppe af medlemmer.

Pokalen, der er evigt vandrende, uddeles hvert år i forbindelse med den ordinære generalforsamling i februar måned. Første gang uddelingen finder sted er i 1994 for jubilæumsåret 1993.

Lindved Gymnastikforenings bestyrelse vælger “Årets LG ér” blandt de af de enkelte afdelinger indstillede personer. Indstillingen skal afleveres til bestyrelsen på mødet i december. Afgørelsen træffes af bestyrelsen på januarmødet. Såfremt det er nødvendigt at foretage en afstemning, skal denne foregå efter de i vedtægterne fastsatte regler.

Pokalmodtageren tilbageleverer pokalen den 15. januar til formanden, der sørger for indgravering af den nye modtagers navn.

Der gives en erindringspokal til modtageren. Denne udleveres på den ordinære generalforsamling umiddelbart før udleveringen til den nye modtager.

pexels anna shvets 6250946

Ta' kontakt

SEND DIT SPØRGSMÅL

 

Brænder du inde med et spørgsmål eller to, er det her, du kan skrive til os.

Du kan også ringe på telefon 25342883, men da vi alle er frivillige, kan det være, at vi ikke har mulighed for at svare lige med det samme.

3 + 13 =